Tolong sekejap

Saya sakit kat ari2 dan bwah perut...adakah itu tanda nk bersalin.. 2ari dh jd camtu..

1 Balas

maaf puan sy tiada.pnglmn brsalin normal...sy pnh brsalin czer... tp puan ada rs mcm perut kerap mengeras stiap 5 minit tak?? jika ada puan prlu prgi ke hsptl asap tuk dptkn rawatan..dan pantauan dr doc n nurse dgn guna mesin ctg utk pntau keadaan bby dkt dlm kandungan normal atau abnormal.. dan jika puan ada ig puan blh try follow ig sy share ni tuk dptkn tips bersalin tenang dan info ttg bersalin.. eja_confinementhelper mg dpmudahkan segalanya amiin