33 week

Salam, saya dari pagi tadi perut mengeras, kemaluan pun rasa tak selesa, and belakang mula sakit-ii, nak tanya perlu ke pergi hospital, atau tunggu esok saja, sebab saya ada checkup di KKIA esok...

1 Balas

Saya pon 33w..normal kot sis mcm tu, sy pon sakit pinggang2, baby kerap gerak n kerap mengeras.. Kemaluan memang tak selesa sangat2, mngkin boleh tunggu esok tgok mcm mna.. If kalau baby kurang gerak, kena terus pergi check la..

5y ago

Ouhh normal lah yee, saya 1 jam lebih 10x mengeras, lagi saya batuk-ii 2 minggu tak baik, lagi buat risau...