Biji ruam di kaki

Salam, saya dah nak masuk 24w alahan dah okay cuma time gosok gigi je muntah. Kalau pepagi tu muntah liur je pastu keluar cecair pahit warna hijau. Dan sekarang ada naik biji ruam kat kaki saya dua2 belah dari lutut ke bawah. Dia punya miang tu mmg nak menggaru je. Normal ke ye dan ada tak tips nak hilangkan gatal tu

1 Balas

sis pegi farmasi beli krim econazine, sy aritu pon naik ruam kt kaki.. spu tu 2 3x hilang dah, xde da garu2 n parut pon takde..