Biji cempedak rebus

Hai mummies..nak tnya biji cempedak tu angin yea?sbb kelmarin mengidam sangat2 biji cempedak rebus..dalam pukul 6 petang tu makanlah dalam 10 biji yang kecik2 je..pastu 1 jam lepas tu makan ubat 4 sekawan..lepas makan ubat rehat2 kejap dlam pukul 9 malam makan nasi..mula2 okey je..yelah sy makan nasi sambal petai😂selera je makan..pastu lepas makan rasa nak terkeluar balik..makan nasik tak banyak mana pun..tahan punya tahan rasa nak muntah tu tersendawa pulak bau ubat..mmg tak boleh tahan terus muntah semua nasik2 tu😥..sy rasa klini saya muntah teruk sangat2 smpai bengkak mata2 ni..air liur terakhir tu saya ada nmpk warna2 merah drh..bukan warna ubat sbb sya tak makan zincofer..lepas pada tu tekak saya sakit..nak minum air pun rasa pedih2 dan rasa air tu turun dri tekak ke dada🥲#seriusnanya #firstmom

2 Balas

skrg da masuk bape minggu sis? org kate masuk kandungan 6/7 bulan, ade sesetengah org mmg akan mabok balik.. sbb baby semakin besar dan aktif.. sy da 24minggu, start smalam muntah2 balik.. mcm ade angin.. tiap kali sendawa mesti muntah skali.. padahal mkn mcm biasa je..

2y ago

rabu ni cukup 24 minggu sis

sy hritu mkn cempedak smpai xleh tdo mlm.. xleh baring rse sesak nfas.. rsenye angin kot