Gatal ruam teruk hamil 25 minggu

Hai. Ada tak kat sini ibu yang naik ruam atau gatal biji biji kat bahagian dada lengan ketiak leher paha pinggang kaki pendek kata semua laaa. Saya dah pergi klinik Dr bagi sabun mandi buku je. Dia pun tk dapat nak kesan kenapa. Saya tak tahan malam malam nak tidur gatal garu. Panas peluh je nak garu. Habis luka dah buruk dah parut sana sini. Tolong 😭😭😭. Ke sebab suami sy ada psoriasis? Mungkin habuk2 kuping dia ke. Tp Dr cakap tak berjangkit tapi sy tkthu nak buat apa. Kongsi please. Tq

1 Balas

Mungkin alahan, atau sis ada alergi dgn makanan, saya harap sakit sis dah sembuh

3y ago

Mudahan baby keluar, hilanglah sakit tu