Mimpi buruk

Salam, saya dah masuk kandungan 6 bulan. Baru lepas checkup di KK. Alhamdulillah semua baik sahaja. Tapi saya sering mengalami mimpi ngeri/buruk berkaitan keguguran. Dua malam berturut saya mimpi saya tergelincir dan tumpah darah. Adakah ini mainan tidur sahaja atau perlu saya bimbangkan sesuatu? Ada ke mommies yang mengalami perkara yang sama?

18 Balas

saya pun masa pregnant mimpi bukan2. kadang bila kita terlampau risaukan kandungan pun kita akan terbawak2 sampai ke mimpi. jangan risau, just jaga diri betul2, jangan stress2 .