Mimpi kluar darah saat mengandung baik atau buruk.??

Assalamualaikum selamat pagi mom's saya nak bertanya mana tau ada yg pernah mengalami... Alhamdulillah skrng saya pregnant 4 bulan, nak bertanya semalam saya mimpi kluar darah.. Ada sesiapa yg pernah mengalami dan ada sesiapa yang tau arti mimpi tu tak ..??

4 Balas

Sy aritue pun mimpi ginie.. Alhamdulilah dh 5 bulan bby dlm perut.. Kadang kita baca mcm2 smpi terbwk dlm mimpi sis.. Doa gn Allah supaya Allah jaga kandungan kita baik2.. Td sy mimpi suami nk kahwin lain 🤣 lg parah Sbb baca berita mizz nina kahwin baru 😂

11mo ago

astaga ya ka sis, semoga dijauhkan lah ... semoga kita para ibu² mengandung sihat semua, baby pun sihat

wslm. sy pernah mimpi keguguran keluar darah yg sgt² banyak. masa tu sy pregnant juga. Alhamdulilllah baby sy dah lahir dgn selamat. skrg dah 4 bulan

11mo ago

syukur Alhamdulillah lah sis.☺️

Biasa mimpi2 ni mainan tido je tu. Positive thinking je. Saya pun baru ni mimpi tersadai kat lautan yg dalam dan bergelora. 😵‍💫

11mo ago

saya dh cuba, tetap juga mimpi yg sama.. aku dah cuba ambik air wudhu, sholat agar tenang sikit pun tiada perubahan.

Saya mngandung ni kerap jela vivid dream ni smpai buat keje pun masih tringat mimpi yg malam smalam, jgn risau sgt ok

11mo ago

ya, saya dh cuba buang jauh² fikiran tu tapi masih juga terfikirkan 😖