lambat period 8 Hari tapi upt negative

Salam. saya dah 8 hari lambat period tapi setiap kali saya check upt tetap negative.. saya baru kahwin bulan 1 .. adakah saya ada peluang mengandung?

15 Balas

sy pn bru kwin buln 3 hri tu..lewt priod 2 mnggu chek hri ke 8&10 negatif..bila chek dua mnggu bru nmpk samar²..so tnggu lgi bpe hri sy chek lgi skli..insyaa ALLAH jika ada rezeki awk psti ALLAH perkenan kn doa awk..dan jgn skip asid folik..☺️

2y ago

ye tpi smar² line nye..cma lom rezeki sy sb dye dh turun drh..scan dh xde..doc ckp kcik lgi bru nk letk..😔