lambat period 8 Hari tapi upt negative

Salam. saya dah 8 hari lambat period tapi setiap kali saya check upt tetap negative.. saya baru kahwin bulan 1 .. adakah saya ada peluang mengandung?

15 Balas

dont worry dek. hakak 4 tahun kahwin. bru lekat🤣🤣🤣 sabar ya.. insyaAllah moga diberikan zuriat secepatnya.

Tggu lewat 10 hari baru test, kadang hormon juga tu dtg lewat priod . Belum tntu prgnant mcm saya . 9 bulan baru lekat.

selalu kalau lepas kawin hormon mesti ade lari sikit. if x period lgi 1w boleh pegi klinik utk check.

jangan risau , cuba lg hingga jaya. mungkin perubahan kitaran haid slps kahwin.

Buat fertility scan sis.. Sy pun dlu cmtu.. Ingatkn pregnant.. Rupa2 hormon.. Sbb pcos