lambat period 8 Hari tapi upt negative

Salam. saya dah 8 hari lambat period tapi setiap kali saya check upt tetap negative.. saya baru kahwin bulan 1 .. adakah saya ada peluang mengandung?

15 Balas

masa saya awal2 kahwin dulu pun jadi mcm ni.. 5bulan pertama cycle period ok lepas tu 2month x dtg period tp upt negative hari2 check, berharap dah mengandung lepastu, satu hari ni tiba2 datang period banyak darah keluar.. siap ada yg berketul2 lagi sebab dh lama x period rupanya mmg mcm tu, awal2 kahwin hormon terganggu sikit... sis teruskan makan folic acid ye.. nanti ada lah tu rezeki pregnant 🥰