lambat period 8 Hari tapi upt negative

Salam. saya dah 8 hari lambat period tapi setiap kali saya check upt tetap negative.. saya baru kahwin bulan 1 .. adakah saya ada peluang mengandung?

15 Balas

Sis tunggu dulu lagi 3 4 hari, then buat UPT test again. Kalau masih negative, sis boleh ke klinik wanita untuk check kehamilan melalui darah (DNA) for accurate confirmation ataupun not her reason kemungkinan masalah hormon badan then doctor boleh nasihat and bagi supplement kat sis❤️