Alhamdulilah

Salam saya da selamat bersalin.. Last scan 38week baby berat 3.1kg.. baby keluar ikut due 40week berat 3.74kg.. Koyak pn koyak la yg pnting anak kluar dengan selamat dan sihat..doakan sy dan ank sihat ye..

Alhamdulilah
207 Balas

Congrats sis selamat berpantang🎉🎉 amalkan pemakanan apa sis baby semangat mcm ni comeyynyaaa

5y ago

Terime ksh 🥰🥰..sy pn xtau mkn ape sbb main mkn jek xde pntang ape2..klu bleh mamg nk baby sdang2 jek..xsngke smangat mcamtu..tp yg pnting sihat alhamdulilah 😊😊