Alhamdulilah

Salam saya da selamat bersalin.. Last scan 38week baby berat 3.1kg.. baby keluar ikut due 40week berat 3.74kg.. Koyak pn koyak la yg pnting anak kluar dengan selamat dan sihat..doakan sy dan ank sihat ye..

Alhamdulilah
207 Balas

Alhamdulillah.. Moga cepat sembuh ya momy... Comel sgt baby.. Tahniah skali lgi ya momy❤

Comelnye baby...insya Allah, mommy jage diri leklok...selamat berpantang...🙂🙂🙂

taniah sis.. selamat berpantang ya . semoga semua urusan ibu dn anak dipermudahkn

alhamdulilahh..syukur selamat semua nya..geram tengok jari baby tu..hihii

Alhamdulillah tahniah momi.. amboii jari tu Allah omeyy runcingnya...😍

Alhamdulillah... tahniah sis! Semoga baby n mama sentiasa sihat 😊

Alhamdulillah. Selamat berpantang ye sis. Semoga mama n baby sihat2 ye..

Alhamdulillah, selamat berpantang mom 😍 doakan kita, baru 6w ni hehehe

Tahniah puan semoga puan dan bby diberikan kesihatan yg baik amiin

Tahniah sis.. Amen. Moga kamu sentiasa diberkati Tuhan.. Slmat bpantang