ECV

Salam, sape mommy yang ada pengalaman buat ECV sebab kepala baby kat atas. Boleh share pengalaman tak?

1 Balas

Wslm..Sy pnh buat ecv..tp doc pakar buat sblm buat operation lakukn ecv dlu..kmdian br buat operation..tu pn buat ecv selepas bg epidural ...

6mo ago

kalau bby songsang doc takan operate trus..ia risiko..jd dia akan pusingkn dlu bby pada kedudukan spttnya..pape puan kena tnye doc pakar yg incas tuk kes puan ms sblm bersalin nnti .try tnye dulu apa prosuder doc n team akn lakukan pd kita