ECV pada 37w

Hi Mommy's, saya first time pregnant. Hari ni dah 37w 2d g checkup O&G doktor kata baby kepala masih dekat atas and doktor sarankan untk buat ECV. Ada tak mommy yang berpengalaman buat ECV? Boleh share pengalaman mommy

1 Balas

mcm sy dlu pnh buat ecv ms 34week..lepas tu trus doc buat prosuder czer..ank sy lahir pramatang sbb sy alami pp type 3..mg dpmudahkan segalanya aamiin

4mo ago

ecv tu berjaya sbb nk pusingkn bby tu msuk ke laluan sbb dia songsang..cuma sbb sy pp type 3 jd doc takut nnti ms doc pakar xde cuti pnjng sy bleeding..tu doc suruh buat operation ms 34week..