Vaksin Booster

Salam, sama2 ada pregnant mom yang dah amek booster, sye baru pregnant 8 weeks, first n second dos sinovac, takut sangat nak amek booster

12 Balas

sya igt nk tgguh lepas bersalin baru ambik booster, tpi tbe2 kate 1mac status vaksin bertukar plak, dah tu skrg ni boleh ke x ni tangguh.., bingung..

2y ago

Sama lah , bukan tk nk amik booster tpi takut jadi apa2 kat kandungan ja , saya pon ingt nk amik booster lepas bersalin, tpi status vaksin plak bertukar klau tk amik booster , pening dh