ank sulung dan mengidam

Salam. Saje nk share boring2 ni. Sy baru kahwen tak sampai setahun lagi. Pernah keguguran bulan 6 tahun lepas. Alhamdulillah bulan 10 lekat semula. Rezeki. Ckp pasal rezeki, cabaran sy mengidam tp kne tahan... Sbb yela baru kahwen ekonomi xkukuh terpaksa la tahan. Dugaan , kadang tgk kawan seronok. Dia mengidam husben dia terus bawa g mkn. Mcm sy xsampai hati nk gtau kdang2 sbb paham ekonomi suami. Walaupon suami ckp beritahu je nk apa, tp kita as isteri xsanggup. Terpaksa tahan je. Naseb baik sy masih ada mak ayah, jadi bila balek kampung mcm2 mak ayah sediakan , dlm diam sy menangis dlm hati sbb sayu tgk muka suami. Sy pulak terpaksa berhenti kerja bila tahu pregnant sbb asyik bleeding kne admit wad mkn ubt bagai.mengharapkn sales dri online bisnes ds yg sy join. Sy cuma minta readers doakan sy dapat kerja semula lepas bersalin nanti, supaya apa anak sy nk mkn, sy dpt sediakan. Dan sy doakan ibu2 yg mengandung atau masih menunggu cahaya mata dipermudahkan urusan, dan rezeki yg dtg bergolek tanpa disangka2. Amiiinnn

2 Balas

Kita ada kisah yg sama. Tp nasib laa sy xde mengidam yg mcm2. Biasa2 je klu teringin pn. Boleh control lg. Klu dpt, alhamdulillah. Klu xdpt apa yg teringin tu xde mslh.

kita sama... tapi alhamdulilah. ngidam boleh kontrol .. semoga kita semua dimurahkan rezeki amin....