Doakan kami.

Alhamdulillah, selamat melahirkan anak tp dugaan Allah tu maha hebat. Lps anak kene admit sbb kuning dia discharged lepastu admit balik sbb ada infection mata. Dah 8 hari anak comel sy baru nk mulakan hidup mcm2 dia terpaksa tempuhi. Skrg ni sy pulak hadapi mslh luka salin sy dah bukak almost 5 ke 6 cm. Doktor x bg jahit balik sbb mendatangkan kemudaratan. Skrg sy dlm tempoh menangis je ?

1 Balas

Jangan nangis . Jangan stress . Kuat kan diri hadap je . Awak nangis pun tak guna . Semua ibu ada dugaan masing masing . Semua ibu tak sanggup tengok anak dia sakit . Kita kena kuat sebab anak yang kecil tu tengah perlukan kita . Nanti kalau awak sedih susu badan pun boleh drop , kesian baby lapar . Insyaallah semuanya okay . Allah uji sebab Allah tahu awak mampu . Kadang kita rasa tak sanggup tengok anak macam tu , baby kuning pun hati ibu dah rasa macam apa je tapi bila saya pergi hospital , saya tengok sekeliling , ibu ibu yang ada kat situ semua ada dugaan masing masing , ada yang lagi teruk pun ada , kesian kat diorang tapi dorang nampak kuat , kuat untuk anak anak .

5y ago

Haahbetul bila stress dia meragam tu mmg terlepas la mulut ni kdg termarah tergeram mengeluh pdhal dia kecik lg. Bila tgh tdo tgok muka dia hmmmm serba salah sgt. Terima kasih awak. Semoga anak2 awak menjadi anak yg soleh solehah 😘