Hb rendah risaunye...

Salam. Risau la hb low.. 23w cek fbc arini 10..mmg selera mkn kurang skrg. Dah amik zincofer pn xnaik jgk.. Mntak2 baby baik2 je laa ye

8 Balas

sy pun hb low risau jgk awal2 time booking 9.8 je pstu skrg dh 12 minum pati delima gulsan,buah jambu batu seminggu sekali hari2 ambik buah apa pun tkpa buah tinggi zat besi, kurma kismis ,mula2 misi tukar zincofer tp drop balik skrg misi bg maltofer 3biji sehari

1y ago

hari2 minum kdg2 sy lupa jgk🤣 selalunya pg2 perut kosong sblm mkn pstu mlm sblm tidoq lps mkn ,kalau add on buah jambu lg cepat hb naik