SAKIT PINGGANG SAMPAIKAN TERASA KEJANG DIPERUT

Salam pohon bertanya, dah 5 hari sy sakit pinggang, bila sy sentuh tmpat tu, rasa sakitnya. Setiap 5 min akan rasa macam tercucuk2 jer kat situ, tp ya allah sakit yang amat. Nk jalan terbongkok2 sebab sakit, duduk pon sakit smpai xleh tahan kne baring jgk...ad sapa2 bleh jelaskan dan bleh kongsi bnda sama yg dialami ker? Sy hamil 24weeks dah...

1 Balas

mummy better pergi check dan scan. takut early contraction ke, kalau da sakit sampai mcm tu jgn tunggu lama2. sbb selalunya rasa lenguh2 je.