Bleeding awal kehamilan

Salam pnh x mommy2 alami pdarahan teruk di awl kehamilan tp dlm masa beberapa jam je.lps tu hnye kluar coklat2 jer.bila scan janin sihat2 jer.

11 Balas

pnh bleeding mse 16 minggu. kejap coklat kejap merah drhnya.. rasa kecemasan da jd rmh no 2.. satu hari dr suruh refer dr pakar .. dia scan tgk mcm ada polip kt dinding rahim.. seluk aritu jugk dr buang polip.. alhamdulillah lepastu da xde bleeding. skrg da 36w.. tggu mse nk bersalin je. cuma nk pesan klu ada keluar coklat walau sikit jgn tgguh g hospital. kne pg cpt

11mo ago

sakit x sis buang polip