Bleeding diawal usia kehamilan

Sy bru dpt tahu sy pregnant. Alhamdulillah.. Dah g check usia kandungan 4weeks. Tp lps tu perasan ada bleeding skit. Try lap dgn tisu mmg confirm bleeding. Color mcm merah coklat2 je. Mse kencing pun ade nmpk sikit kluar dgn air kencing tu. So persoalannya mmg normal ke akn bleeding awal2 pregnant? Tu bleeding ke kencing kotor? So far skrg skit je tp sy takut nk bergerak byk sbb takut bleeding jd makin byk. Mungkin ke tu tanda awl miscarriage?

2 Balas

better cek doktor. Sbb boleh jd tanda awl miscarriage atau normal implantation bleeding. So better consult doktor.

Kalau keluar time kencing tu kira bukan bleeding sikit. Better kurangkan gerak dulu.