Bleeding awal kehamilan

Salam pnh x mommy2 alami pdarahan teruk di awl kehamilan tp dlm masa beberapa jam je.lps tu hnye kluar coklat2 jer.bila scan janin sihat2 jer.

11 Balas

saya pernah sis.. 6week bleeding teruk.. seminggu jugak.. dh jumpk doc n mkn ubt doc bg.. smpi sy dpt mc utk bedrest bru ok.. bila msuk kerja balik bleeding lg smpi kdngan 3bulan.. dgn alah teruk lg.. last choice st bhenti kerja bru ok.. takut jgk sbb kndngan prtma sy kgguran 12week..

11mo ago

ggur 12w tu bleeding mcm mne sis