Bleeding awal kehamilan

Salam pnh x mommy2 alami pdarahan teruk di awl kehamilan tp dlm masa beberapa jam je.lps tu hnye kluar coklat2 jer.bila scan janin sihat2 jer.

11 Balas

pernah sebelum ni, masa awal kandungan 6weeks (tahun lepas pregnant).. tp bila scan heartbeat baby x nmpak lg..then doktor bg ubat kuatkan rahim. spjg minggu tu, kuar darah coklat sikit2. last2 sy keguguran bila da masuk 7 weeks 🥲 mummy, minta doa yg baik2. semoga mummy & baby, sihat & kuat. jgn buat kerja berat2 taw.