darah buang air besar

Salam nk tye..skg pregnant 34 mggu 6 hari..td bila masa buang air besar tetiba ada kuar darah tp masa buang air besar x de mslh sembelit..perut pun x de rasa sakit..buang air besar mcm biasa..bila masa buang air pastu x de lak kuar darah..ada sesiapa yg tau mslh x npe tetiba ada kuar darah kdg risau gak..nak kata buasir x de lak..

2 Balas

rasanya ialah buasir.buasir ada banyak jenis.ada yang buasir kat dalam.jadi akak tak rasa ada benda yang terkeluar waktu berak.baik check kat klinik