rahim kt blakang.ade mslh ke nk pregnant balik.

waktu sy nk kluar kn iucd..dngr doc ckp "ehhh..rahim awk kt blakang"...nape jd mcm tu ek..sebab tu ke sush nk peknen blik...sy de tanye doc tu..tp die ckp x de mslh...lepas buang iucd..br period sy teratur..klu x,period sy mcm x betul...kadang,kuar cklat² je..2 ari je..pastu x de da...tapi skang, sy da delay period lame...last period 1.2..

2 Balas

Hai sis, apa yg doktor cakap tu betul. Dia berpengetahuan & berpengalaman. Selagi ada rahim, selagi tu inshaAllah boleh hamil. Saya haritu doktor pakar O & G kata rahim saya terbalik. Itu kejadian yg Allah ciptakan. Boleh je hamil. Saya ttc 2thn.

Awk dah try check upt? Smoga ad berita gembira menanti