Kerap buang air besar

Normal ke kerap buang air besar , kadang2 rase nk buang air tp x kuar pun , n sakit bahagian bawah perut #firstbaby #38w1d

2 Balas

sy dlu mcm ne, tanda2 nak bersalin dh. sakit perut tu makin lama makin kerap. rsa mcm nk berak tp xde pun. dr pkul 2am bgun xlalu dh nak tdo sbb bawah perut tu sakit. lepas solat subuh g spital, pecah plak air ketuban wktu daftar 😅 then trus admit kul 11.48 bersalin dh. klau sakit tu makin kerap tu kira contraction. sy bersalin 38week 4day

Normal puan, bby dah mmg duduk laluan bwh tu 😁