Ikan siakap 3 rasa(ada tabur nenas)

Salam. Nk tnye. Boleh ke ibu mengandung mkn ikan siakap 3 rasa yang tabur nenas atas ikan tu tpi saya tak mkn la nenas tu. Saya was2 tentang nenas ni. Yela. Nenas kan boleh menyebabkan keguguran. Mintk pndgn semua.

15 Balas

ikotkan org kata nenas yg dh masak boleh mkn. tp saya dulu mmg xberani nak mkn nenas. so kalau mknan yg ade nenas mcm siakap 3 rasa / pizza / cocktail tu ke, saya asingkan nenas tu n bg husband mkn 😅