Ikan siakap 3 rasa(ada tabur nenas)

Salam. Nk tnye. Boleh ke ibu mengandung mkn ikan siakap 3 rasa yang tabur nenas atas ikan tu tpi saya tak mkn la nenas tu. Saya was2 tentang nenas ni. Yela. Nenas kan boleh menyebabkan keguguran. Mintk pndgn semua.

15 Balas

i still eat pineapple though.. minum jus nenas lagi.. 😅

Boleh je nak mkn nenas yg masak.. Yang nenas muda tu bahaya tak boleh makan.

xda mslh pun nanas. tp berpada2 laa. boleh tngk kat post admin tap yg baru

boleh je.. tp jgn mkn nenas tu.. antai termkn seketul dua ok je..

😅