Termakan nenas

Hi ibu² mengandung , saya nak tnya takpe ke Klau saya termakan nenas ? Saya makan dkt kedai tadi saya order ikan siakap masak 3 rasa. Saya betol² terlupa. kandungan saya masih baru lagi. Ada apa² effect tak pada kandungan saya nanti ??

1 Balas

takde effect pun. takde bukti nenas penyebab keguguran, kdg sbb org overthink teringat pantang org dulu dulu sampai stress dan jadi la benda tk elok kt kandungan. klu mmg tkde alahan dgn nenas, selamat je utk diri dan kandungan.