Baby muntah/muak

Salam nk tnya berapa lama baby akan kurang muntah dan fully stop xmuntah susu. Saya punya baby kdg2 mengalir muntah dah burp pon muntah. Ke overfeeding? ?

2 Balas

Baby sy berjeluak sis. Tersembur sembur muntah. Banyak sangat2. Kdg2 tu mmg sampai basah kuyup baju seluar dia skali dgn baju seluar sy basah kuyup. Tak sure normal atau tak, sama ada kembung atau apa. Slalu kalau kembung msti dia cmtu. Dah sendawa apa smua tp jd gak cmtu. Kesian tgk.

4y ago

Ohh baby saya takde la byk, kdg2 keluar air je kdg2 susu yg xsempat hadam tp tula still risau

after 6 months kalau x silap

4y ago

samasama