Overfeeding..

hellos mummies.,,pernh x baby korang overfeeding?? seriously Sya risau sebab baby selalu muak susu.. sometimes,,, Muntah yg membuak²..ermmm mcmna cara nak atasi?

2 Balas

pengalaman saya, 1st time bagi anak susu formula, time tu umur dalam setahun lebih. anak saya minum sikit sangat lepas tu dia muntah membuak2 banyak kali sampai dah lembik, then saya bawak p hospital. pihak hospital kata maybe susu tu tak sesuai dengan anak saya. sebagai ibu yang trauma saya dah tak bagi susu formula, df ja sampai 2tahun. 😄😄

How old is ur baby? Mmg betul ke baby overfeeding? Kalau muntah membuak2 setiap kali feeding kena pergi check. Scared problem dgn pengahadaman die, atau problem dgn usus die.. U better check it out.

10mo ago

baby 2month 8day...first time bagi baby susu formula..tq sis♥️