Baby bump 14 week

Salam . Nk tanye mummy2 . Ada tk yg pregnant 14 week dh naik sikit baby bump ?

7 Balas

kalau bgun pgi tu kempis. tp kalau dh start jalan sana sini mmg nmpk sikit. tp kompius lemak ke bby tu.. kalau pkai kemeja burok benor

saya start naik sikit baby bump tu pun kadang besar kadang kecik 🤣 bila baby dah masuk 19 minggu.

Saya 5weeks ketara sangat nampak baby bump. Check Doc swasta kata sebab womb baby besar.

saya 10w perut dah nampak bulat sikit kadang confius jugak dengan buncit

sy 12week adelah nmpk skit prt tu tp rsenya lemak 😅

Saya dah nmpk baby bumb baru2 ni 17minggu

kadang confius baby bumb ke buncit lemak