pusat ad daging tumbuh

Salam nk tanye mommy2 y pernah ad pengalaman anak lepas lahir ad daging merah dekat pusat tu,,,cm mana cara hilang ye???

pusat ad daging tumbuh
1 Balas

mksud puan selepas pusat tanggal ea??sapukan ubat pusat slalu supaya xjd merah dan kering.....klu mcm.pusat nmpk mcm terkeluar or.terjulur tu.. mcm sy dlu tiap2 kali lepas mndikan anak wktu pg dan ptg sy akan tuam perut anak dgn tuam bby jnis dr tanah liat..lepas pnskn sy letak dkt kain balutkn..supaya xterlalu pns bila tuam pd bby...amalkan tuam selalu...amik.ms.juga tuk pusat tu cantik rata n kedalam xtrjulur..kena rajin buat selalu