Daging merah dekat bahagian lepas kena jahit bersalin normal

salam nk tnya sd dh lebih 44hari pntang, tp dekat bahagian bwa ade daging merah, dh bnyk baca trg ini , ape ubat suggest utk bgi dia hilang, sbb sy ade baca jgk ade yg g potong😭 sya trauma masih lgi ni 😫 ade dgr kata drg salah jahit , lepastu ade cara lain tak selain potong, ubat ke apa yg ngam utk hilangkn daging merah tu, tq

1 Balas

Sy tgk kt bawah sy tu mcm ada jugak,bila cangkung rase dgn jari..xtau la mcm mane nk cakap tu benda ape..sebab pernah dengar pasal tombong ni..tu tandanye peranakan jatuh. Sy dah 53 hari bersalin..

1y ago

kalau rasa besar mcm nak terkeluar tu sy rasa tombong. kalau kecik sy pun ada. mcm lebihan daging hujung jahitan. xsakit bila disentuh tapi pelik sikit la. mungkin masa dlm pantang byk minum air