refer jkm

Salam nk tanya mengandung bawah 18 mmg kene refer jkm ke ? Dan nurse ambl tandangan ibu saya untuk pengesan refer jkm untuk berjumpa DR sekali LG. Dan xambl tandangan suami saya!mmg mcm tu ke?SBB sebelum ni nurse kata nk ambl tandangan suami saya tpi xambl pon .ambl tandangan ibu saya sahaja.

1 Balas

Kenapa nak refer jkm sedangkan awak dah ada suami? Tak ada masalah kalau awak mengandung bawah 18tahun asalkan awak dah berkahwin... #keakutakfahamsoalan

5y ago

Saya pun nk tau juga kenapa kene refer sedangkan dh kawin.