risau

Salam nk tanya kepala baby bole lagi ka berpusing ke bawah..sy dh 30w..sebelum ny scan ok ja kepala baby kt bawah.tapi hari ny nurse ckp kepala baby kat atas

11 Balas

Saya dulu macam tu, tapi saya cuma pujuk jelah baby. 😅 Tak berani urut sebab nurse kata berisiko pada ibu dan bayi.

5y ago

Xde apa. Biasa lah risau kalau dia tak pusing. Tapi jangan sampai stress ye. 😊 Pujuk je baby.

Mci bnyak masa lg sis boleh turun lg tu sis bnyak bgerak dan selalu bckp sama baby... Hope dipermudahkan..

5y ago

In sya allah..moga di permudahkan urusan saya

Byk mase lg tu insyaAllah kepala baby akn berpusing smula..bile solat time sujud tu, sujud lame sikit.

5y ago

Takde2, tp kt blkg buku pink tu ade step by step buat senaman, sy follow tu je 😊

Boleh..tiada yang mustahil. Moga dipermudahkan segala urusan

5y ago

In shaa allah semoga allah permudahkan urusan saya..

Dy akn berpusing.. In shaa Allah.. Jangan risau

5y ago

Amin in shaa allah

takpe sis bnyk masa lagi baby nk pusing.. jgn stress

5y ago

Baik in shaa allah..cuba positifkan diri

Pujuk dy berpusing ke bawah. InsyaAllah.

5y ago

In shaa allah semoga di permudahkan

Boleh sis. Masih awal 30week

Pengalaman saya lah . Waktu tu saya 36weeks . Kepala bby still x kat bawah . Pastu dokter bagi 1weeks utk g hspital . Dalam masa 1weeks tu . Saya selalu cakap pusinglah nak . Sayang baikkan . Dengar cakap ibu . Sayangkan taknak susahkan ibu kan . Dalam masa yang sama . Doa banyak2 . Dan bila g hosp . Scan .. kepala baby dah kat bawah . Sis rajin cakap dgn dia yaa ..

5y ago

Yaka sis in shaa allah moga allah permudahkan urusan sis yaa

bnykkn posisi sujud sis