buku pink

Salam / hi nk tanya boleh ke buka buku pink tanpa suami? sbb pjj. dan perlu buat appt ke sbb musim pkp ni pgerakan terhad. tq.

16 Balas

Waalaikumusalaam..bleh je awk..klo dh pjj..sbb dkat buku pink just nk nama suami,pkerjaann..itu je .xde tndtgn suami bgai..xde ambik darah suami bgai..sy pon msuk sorang je bukak buku pink..sbb klinik nk hadkn jumlah pelawat...sy kat klinik pandamaran..just bwk surat nikah salinan ic dan bil elektrik(utk pstikn awk btul2 tnggal kat area klinik tu)...itu je

Boleh ja, kmi pun buat buku pink sesorang sbb pjj jugak ngn suami , yg penting dokumen penting nk buka buku pink tu lengkap & pastikn call dlu kk bdktn utk dpt tarikh appt , lbih lg pkpp ni diorg akn terhadkan jmlah pt dtg ke kk ..

sy bkak bku pink pn suami xtman sbb kja... just bwk ic n sjil nikah shj...tp tgk keadaan jgk laa.. mcm sy nurse kta xprlu buat hiv test sbb bru lg buat msa nk kwen bln 8 hri tu... sy bkak bku pink bln 12...

Boleh je sis..saya xbawa suami g buat buku pink..nurse tnya suami ada Ker..sbb nak buat ujian test hiv..kalau xdatang boleh je buat bila2 ujian tu..xada masalah..

Boleh je.. Pg je klinik berdekatan tanya, kalau nasib baik hari tu jugak awk blh bt buku pink, kalau x nurse akn bg tarikh utk awk..

Boleh je sis. Saya masa buka buku pink pun suami tak teman. Nurse pun takde suruh suami datang.

Boleh sis...tiada masalah...just call kk yg brdekatan 🥰 nnti diorg set date utk appointment

Boleh. Time PKP ni memang tak boleh berteman dalam klinik. Suami duduk luar pintu je.

Boleh sis bukak sebelum bukak pukul kne ambek appoinment dlu..

sy pun ge sorang je xpi seblm buat die akn bg appoitment dulu