Kerap Kencing

Salam nak tye knp kite kerap kencing padahal xmnom air..... 26 weeks...

12 Balas

baby byk gerak dlm tu sis..bila bby gerak main pusing2, sekali sekala dia akan berlanggar pundi kencing kita..pundi kencing kita plak dh mkin sempit,so wlupun kita dh kncing tdi, kita akan rasa nak kncing ag 10mnit kemudian..hehe..slamat brcinta dgn tandasss... 😘

normal. makin besar baby dlm perut makin nk ke tandas. sy skng 30 week. mmg kerap ke tandas waktu tidur malam. layankn je. asalkn pembesaran anak elok.

benda tu biasa sis. lepas dh bersalin nnti, tak macam tu dah

normal sis...kadang tu kepala bby tekan pundi kencing kite

kalau saya kerap kncg p hospital dktr ckp kncg ktor

normal sis . kandungan makin besar .

Normal sis mengadung kerap kencing

Normal tu sis.. Saya pun sama..

waalaikumsalam , tu normal sis

normal tu, saya pun macam tu,