Kerap nak buang air padahal baru je lepas ke tandas

Hai, normal ke minggu 26 kandungan ni rasa kerap nk kencing dan bila baby bergerak aktif lagi rasa lain mcm kat bawah ni. #ingintahu #bantusharing

3 Balas

Normal sis,sya pun tengah alami anak second asyik rasa penuh je pundi kencing tapi bila pergi ke tandas xda pulak keluar banyak,tpi asyik nk lepas keluar,baby makin membesar

10mo ago

hihi kan. kadang penat ulang² tandas 😅😅😅. tq ye

ye normal je sis, mcm sy masa nak mandi kencing dlu, nt dah siap mandi sblm nak keluar tu mesti akn kencing lg 😅

10mo ago

mgkn lain anak lain peel kot hehe

Normal

10mo ago

Most welcome