Awal kehamilan

Assalamualaikum ibu2.. normal ke awal kehamilan kerap kencing..dan air kencing banyak mcm orang 2hari xkencing padahal asyik nak kencing je

9 Balas

Normal dear , saya first trimester dlu 2jam sekali mesti masuk toilet . Baby nak membesar , nanti perut dah besar lg kerap kencing🤭

sy 3x pregnant, tiga2 sama je tnda dia. which is sy kerap kencing, so bg sy tu normal kot 😅

Normal sis.. Saya pun camtu dulu.. Kalau boleh tandas tu depan mata jer 😂😂

Waalaikumussalam. Normal sis #TAPactiveusers #TAPsupermoms

3cawan 500ml air. kencing nk lebih 10x ulang alik...

normal sis,sy pun mcm tu jg

Biasalah tu hehe

normal sist🤗

normal