Keputihan

Salam.... Nak tnye la... Mcam mne ye nk hilangkan keputihan... Normal ke x... Sbb sye belum ada rezeki lgi...

32 Balas

Sy da 4 Thun lbh kwin.. sblm ni lpas sy kwin genap 9 bln. Sy ad period 3 hari je tp msuk Hari ketiga tu trus JD jelly kering salut darah ckit je so tgn gtal ambil upt buat ujian... Tb2 double line so xpasti sok tu sy g klinik dktor sah kn sy Hamil tp dktor kte br LG.. xlh scan.. Tgu 2 mngu br blh... Dlm 2 mngu tu sy sabar Tgu.. blh plak sy dmam tp bdn sjuk yg pnas bhgian kple rse xthan sgt.. cm nk hentak kple kt dinding sy mnm 100plus ngn Panadol susut sikit2... Dlm nk msuk 2 mngu sy buat ujian LG kt umh..tb negetif.. so Tgu sok... G check doktor.. sme gk negetif.. dktor pn plik kte aritu ad ni tb2 xde.. xsilap hujung bln 1 cm tu... Tgu period bln2 still xdtg period msuk awal bln 3.. trus sy period... So xde rezeki tuhan bg.. smpi la skg ..mnunggu da 4 Thun lbih pn msih mnanti