Keputihan

Salam.... Nak tnye la... Mcam mne ye nk hilangkan keputihan... Normal ke x... Sbb sye belum ada rezeki lgi...

32 Balas

Cuba produk dara ayu.. Minyak klapa dara dan air garam buluh 3 liter setiap hari minum.. Sy keputihan hilang dan jadi subur 4 thn tunggu, lepas amal kn baru sebulan lekat..

Wasalam. Sebenarnya keputihan atau cecair yang keluar tu fungsi dia untuk bagi sperm travel ke dalam. Dan dari warna dan kelikatan keputihan pun kita boleh agak waktu subur

Pergi klinik dapat ubat insert tu mmg berkesan. Tapi doktor pernah cakap kena kurangkan makan manis. Manisan salah satu sbab. Dan banyakkan minum air kosong.

Jaga makan minum.. Jaga berat badan supaya hormon stabil period stabil... Cuba buat checkup dgn pakar utk kepastian tahap kesihatan puan Dan suami... Good luck

Selepas bersama terus kena basuh bersih² tembak air bg lama sikit tapi jgn pakai sabun cuci bawah. Kalau x nanti makin teruk, then satu lagi mkn yogurt

Wkslm makan jamu perapat manjakani sis suburkan rahim lancarkan semua ye inshaallah de rezeki usaha je 😊selain tu pergi mengurut banyakkan minum air kosong

Sis tral jus dressela ni..akk baru guna produk untuk keputihan dan untuk mencepatkan DPT zuriat..akk dh guna tk hbis sebotol akk dh pregnant skrg ank no 3...

Sis cuba kurangkan pengambilan gula dalam makanan dan minuman . Dan makan yogurt plain mix dgn pape buah . Basuh bahagian sulit dgn air rebusan sireh .

Sy pulak dtg keputihan bile pregnant.. Masuk ubat bawah pon xjalan..bertabah je la utk 9bulan.. Lps je bersalin hilang dah keputihan tu..

5y ago

Apa tu.. Gdm.. Sy pun xtau. Bru nkp klinik plak pasni

Wash private are dgn air biasa je.. jgn pakai sabun or any sabun miss v.. serious xde kptuhan.. tpi kena wash bagus2 plk ya ..