Maltofer

Salam. Nak tnya mana2 yg makan maltofer tu, selalu beli yg mana eh? Ada satu jenis je ke? Sy nak tukar dr iberet ke maltofer sbb tibe2 loya makan tu. Tinggal 12biji lg. Sblm ni okay je. Tp sbb dh seminggu skip, jd loya plak. Doktor kata sy tkyah makan apa2 vitamin pn okay je sbb hb okay tp sy nk makan. Sy tk yakin. Dia kata klau nk mkn, skip2 pn blh nak tukar lain pn blh. So maltofer yg mana ye?

1 Balas

maltofer awk blh google . die 1 jenis je tak silap la .rasa coklat n awk takkan rasa ubat langsung