D&C

First scan 6week - kantung Kosong Second scan 9week- doktor suruh repeat nak dengar heartbeat tetapi kantung masih kosong dan kantung membesar dlm 6week 3days. Third 11week- kantung masih sama kosong dalam 6week5days. Doktor suruh jumpa pakar untuk keluar kan kantung. ? Semoga ada rezeki di masa akan datang. #firstbaby Boleh share Pengalaman tak yang pernah kena d&c,.

2 Balas

Sama dengan sy..sy dapat tahu hamil ank ke3,,9week baru buat buku..first scan doct kata kantung saja ada..kantung kosong yang semakin membesar..sedih bila dapat tahu baby tak menjadi kata doct,,😭

Sabar sis..in shaa allaha da lg rezeki lepas ni. Sy pon merasa apa sis rasa skrg..now hari ke 2 berpantang.💕💕 first baby tp kandungan dh ke 3

4y ago

Sama mcm sy...da 2 kali gugur..skarang tgh preg 7 weeks,tp ad kluar darah but x bnyak ..risaunya allah je tqu,x sggup nk kecewa kali kedua😢