Pregnant 4 week

Salam, nak tanya utk pregnant 4 week mmg alahan tak teruk ke sebab saya jarang muntah muntah tapi sakit perut dan sakit pinggang belah kanan selalu .

15 Balas

teruk alahan munah tk dpt minum air muntah balik..smua mknanan tk trima kna pksa jg..sbb kurang air dlm bdan..smpi ikut dmam sekali msuk 8hari bru dpt mkn minum air tu pn..kna pilih pemakanan..jg..time ank prtama...memang alahan teruk..tk bole mkn nasi..rsa nk muntah..