Bini pregnant 15w 6d

Salam , nak tanya sikit lah . Bini saya mudah sgt melenting , ada je tak kena . Memang disebabkan berbadan dua ke apa eh ?

2 Balas

ye mmg btol sbb hormon . lps tu brbdn dua ni mcm2 sakit ny tu . sakit sni la sne la . klau ad ank kecik lain lg la trtekan . jdi suami mmg perlu main peranan pentg . tolg isteri ap yg ptot . yg xptot2 d buat tu xusah la buat ye contoh asik lyn hp ke . nmpk bini sebok buat krje rumh tpi bia kn je bini buat sorg2 . pnt bdn emosi semua la senang . lg yg surirumah sunyi duduk d rumh je kje . mmg emosi sgt2 . uhuhu saba ye . sy sndri pon sbgai isteri ni pon kecian kt cik suami sy krn dy pon kerap kne mrh dgn sy . kdg bkn nk mrh suami tpi sbb sy pnt d rumh pstu ngndg lg .

Org mgndung ni over sensitif.. dhla bdan xlrat..kerja umah kena buat.. kena masak.. alah lagi.. mlm2 sblum tido ambik hati dia.. ambik lotion sapu tumit.. bawah perut dia.. urut2 manja btis dia..inshaAllah..sejuk hati..😊♥️