Ukuran Baby Tak Balance

Salam & Hi. Just nak tanya mommies, ada pengalaman tak size kaki baby kecil dan kepala baby besar sikit. Now dah 35 weeks. Any tips naik kan berat baby? Dan apa next step kalian yg doc syorkan? Condition baby mcm mana okay tak? #1stbaby #worriedmuch #mayAllahswtprotectus #prayformomandbabyhealthy #mayAllahswtblessallofus

1 Balas

Mcm mna sis tau size tue? Doc bg tau @ sis tgk sndiri pd kertas scan? Klau doc bg tau,sis ptutnya dh tau next step msti doc akn bg tau klau itu brmasalah..klu sis tgk sndiri pd krtas scan sbnrnya tue biasa je sbb kdg mmg kpla akn besar dr yg lain..misalnya kpla dh 35w, yg lain bru 33w ++..scan just andaian je..klu doc ckp ok,ok la jgn risau..sy pn biasa dkt kertas ukuran xsama tp baby sy lahir ok je berat pn ok