Berat badan turun

Salam hi nak tanya, saya dah 23weeks. Berat dari 67 turun 65. Normal ke eh? Risau sangat ni 😭

1 Balas

Waalaikummussalam. Puan stress ke? Risau terlebih ke ya? Waktu mengandung ni kena elakkan perkara negatif dan yang boleh mengganggu emosi ya puan. Kerana Tu semua boleh menyumbang kepada permasalahan lain. Cuba puan jangan fikir sangat pasal berat badan. Makan ikut jadual, makan makanan Yang berkhasiat lebihkan, kurangkan makanan berminyak dan terus positif 😊