Next Step?

Salam, nak tanya.. saya baru lepas keguguran bulan oktober 2023 ari tue.. n then last period bulan lepas 21 hb februari 2024.. nie dh lewat 4 ari so try test kenapa lewat.. sekali betul ke? . And tengah buntu next nk buat apa sebab baru gugur.. jd terlampau risaau plak.. tkut kejadian berulang kembali.. klo dkt sini boleh bantu sagt2 memerlukan..

Next Step?
9 Balas

Kalau ada sejarah kguguran elok buka buku awal

6mo ago

oowh yke.. klo dlm apps nie die ckap 4 weeks.. so kbe cll kk jgk eh.. tue lah jd risau dh nak raya kan..tkut lasak2 g jln2 makan2 alllahu.. nssb vpt detect